in , ,

(update) Studenta de la medicină explică imaginea virală cu “locul de parcare”: Am fost blocată, îmi pare rău

(update) Conducătorul automobilului s-a dovedit a fi o tânără originară din Chişinău, studentă USMF. Aceasta şi-a cerut iertare de situaţia creată, motivând că ar fi fost blocată între toate maşinile şi nu putea să iasă, fiind nevoită să dea înapoi şi respectiv să calce peste flori.


(video) Un student la USMF şi-a găsit un loc de parcare pe care doar el se încumetă să-l folosească

O situaţie care iese din limitele normalului a fost surprinsă de un martor ocular în această dimineaţă. Acesta, aflat în trecere pe lângă un bloc al Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie, ne arată modul urât în care a parcat un student cu maşina sa.

Cel mai probabil conducătorul automobilului este de o naţionalitate străină.

Existând în preajmă mai multe locuri în care automobilul de model FIAT putea fi poziţionat, şoferul a intrat cu toate roţile pe un spaţiu delimitat în care sunt plantate flori. Chiar dacă sunt tradafiri cu spini şi chiar dacă e pământ umed, până la urmă s-a mers într-acolo, dar acum când va ieşi va murdări considerabil trotuarul din preajma intersecţiei.

Ce l-a motivat să ia o asemenea decizie, nu se cunoaşte, la fel nici dacă vreun responsabil din cadrul instituţiei s-a apropiat să-i ceară să-şi mute maşina.

Vezi şi: Imaginea zilei: Ce vede un locuitor al capitalei zilnic, după ce a muncit în curte şi a delimitat locuri de parcare

Vezi şi: (foto) Un şofer şi-a găsit loc de parcare într-un parc din Chişinău

Vezi şi: Imaginea zilei: Locul de parcare din Chişinău care este dedicat concret doar pentru două maşini

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire!