in ,

LOLLOL COOLCOOL AngryAngry WTFWTF

(video) Un vlogger popular din România a simulat un accident rutier şi a dus de nas practic toată presa locală

Selly, numele real fiindu-i Andrei Şelaru, unul dintre cei mai populari vloggeri din România, şi-a accidentat maşina de lux pe care o achiziționase recent. Este vorba despre un Mercedes-Benz CLS, care costă, nou, cel puţin 70.000 de euro.

mercedes selly

Aceasta a fost ştirea care a fost distribuită în masă în această săptămână de o bună parte din presa de peste Prut, inclusiv de portaluri online şi posturi TV foarte populare, urmărite de sute de mii de oameni, inclusiv din Republica Moldova.

Însă totul s-a dovedit a fi un fals. Accidentul simulat la calculator a fost de fapt unul regizat intenţionat, iar acum câteva ore vlogger-ul a dat cărţile pe faţă, arătând tuturor “calitatea presei”, reprezentanți ai căreia, dar niciunul măcar, nu l-au sunat să-i ceară o reacţie oficială!

În clipul ataşat Andrei Şelaru face publice şi nişte cifre care arată impactul pe care l-a avut ştirea şi câţi oameni au citit de fapt un fake news.

De notat este că tânărul chiar şi-a avariat pe bune Mercedes-ul, însă s-a întâmplat în 2019, la doar o lună de când și-a luat permisul de conducere și a intrat, în mod oficial, în rândul șoferilor.