in , ,

LoveLove LOLLOL

(video) Unul dintre cele mai impunătoare SUV-uri din lume, folosit pentru întoarcere ilegală pe viaduct

Ceea ce veţi vedea mai jos nu este o noutate, însă în ultima perioadă de timp se întâmplă tot mai des. Un conducător de SUV Infiniti QX80 cu motor V8 de 5.6 litri a ajuns în ambuteiaj pe viaduct după ce nu a mai stat din timp să consulte care este situaţia în trafic, deşi cel mai probabil ştia din zilele precedente că în Chişinău se va circula o vreme mai dificil, până ce strada Albişoara va fi reparată.

Cu răbdarea pierdută, arătând tuturor că ambuteiajele sunt doar pentru cei nătângi, s-a angajat asumat să încalce regulile de circulaţie şi s-a întors direct pe viaduct, călcând peste porţiunea cu gazon care desparte sensurile. Cu al său automobil impunător de circa 5.3 metri lungime şi cu o lăţime/înălţime de circa doi metri a făcut-o uşor, având şi o gardă la sol de 234 mm, însă raza necesară întoarcerii a fost mare, unii şoferi de pe contrasens fiind nevoiţi să-i cedeze trecerea.

Poate mai viral decât acest moment postat pe o reţea de socializare ar fi declaraţiile din comentarii ale unor alţi internauţi, conducători de autovehicule. Minim trei au spus că ar face la fel şi au dat de înţeles că le-ar fi indiferent chiar dacă sunt filmaţi.

VIDEO: facebook.com/artur.ungurean

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi: