in , ,

(video) Urmărire în raionul Orhei. Şoferul, după ce a fost oprit, s-a închis în maşină

Un moldovean, care a urcat în stare de ebrietate la volan, a încercat să fugă de poliţie după ce a fost somat să tragă pe dreapta. S-a întâmplat în satul Cucuruzeni din raioanul Orhei, după ce inspectorii de patrulare au observat că bărbatul conducea cu viteză excesivă și neuniform.

După ce a luat-o la goană, forțele de ordine au aprins girofarul și au pornit după el. După cel puţin cinci minute, câteva echipaje INP au reușit să blocheze și să oprească vehiculul. Șoferul a închis portierele și intenționa să continue deplasarea, însă, prompt, a fost spart un geam lateral şi ulterior conducătorul auto a fost scos cu forţa.

La fața locului a fost solicitată intervenţia unei ambulanţe pentru a acorda asistență medicală suspectului şi poliţiştilor care s-au rănit din cauza cioburilor de sticlă.

Şoferul a fost testat cu un alcotest şi s-a confirmat că acesta era în stare de ebrietate, având o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.38 ml/g. Dar asta nu este tot: oamenii legii au depistat pe bancheta din spate a maşinii un pistol, pentru care suspectul nu deținea acte.

Vezi şi: (video) Un poliţist rus a încercat să spargă geamurile unui BMW X6 cu o armă automată. Iată de ce

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal. Acesta va primi o amendă de 2.500 de lei pentru nesupunerea faţă de cerințele poliției și 3.000 de lei pentru deținerea ilegală a unei arme de foc.

Vezi şi: (video) Urmărire ca în filme în raionul Hânceşti. Poliţia a reţinut un minor

Sursă: UNIMEDIA

buton subscribe