(foto/update) Los Angeles 2018: Cum Ford a anunţat data prezentării celui mai puternic automobil din istoria sa

Distribuie:
 • 113
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 29.11.2019) Ford a adus şi a lăsat la standul său de la Salonul Auto de la Los Angeles un indiciu cu privire la data prezentării noul Ford Mustang Shelby GT500. Se va întâmpla în ziua de luni, 14 ianuarie 2019, în cadrul Salonului Auto de la Detroit!

Într-un container a fost pus un clasic Shelby GT500, anul producţiei 1967, iar mai jos a fost afişată o dată, dar şi nişte postere cu istoria modelului.

În scurta descriere a noului GT500 s-a menţionat că acest muscle car va avea un motor V8 supercharged care va dezvolta peste 650 de CP. Astfel, coupeul va deveni cel mai puternic automobil stradal din istoria Ford.

De asemenea, pe pagina de Facebook a Ford Performance a fost publicată o fotografie care arată o parte a motorului noului GT500, asamblat manual, şi cu aceeaşi dată pe el.


(update 19.10.2018) Noul Ford Mustang Shelby GT500 ar fi fost arătat la o prezentare cu uşile închise

Un utilizator de Instagram a făcut publice două fotografii cu un Ford Mustang GT, realizate cel mai probabil de la o prezentare cu uşile închise. Majoritatea internauţilor sunt de părere că este noul Ford Mustang Shelby GT500.

Formele automobilului se potrivesc cu cele ale maşinii prezentate anterior în imagini teaser. Nu se exclude faptul că premiera noului coupe sport ar putea avea loc la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie. În caz contrar, se va întâmpla la sigur în ianuarie la Detroit, la un an de la primul anunţ.

FOTO: instagram.com/sinister_lifestyle

instagram.com/sinister_lifestyle


(update 29.05.2018) Va fi mai puternic decât supercarul Ford GT! Noi imagini teaser al noului Mustang Shelby GT500

Ford a distribuit pe reţelele sale de socializare o imagine care arată formele părţii frontale a celui mai puternic model stradal din istoria sa. Totodată, a publicat şi o primă fotografie oficială cu noul Ford Mustang Shelby GT500, în care vedem silueta maşinii de la înălţime.

Coupeul super sport se va deosebi de un Ford Mustang obişnuit printr-un kit exterior aerodinamic diferit, cu aripi extinse, o capotă cu prize de aer, un splitter şi un spoiler din fibră de carbon.

Debutul maşinii este aşteptat la începutul anului 2019, însă nu se exclude faptul că Ford va grăbi lansarea şi îl va prezenta până la sfârşitul acestui an.


(17.01.2018) Compania americană Ford a făcut public primul teaser video al noului Mustang Shelby GT500, exact în zilele în care se desfăşoară Salonul Auto Internaţional de la Detroit, dar fără să intre în detalii. Din primele informaţii aflăm că va fi cel mai puternic model din istoria mărcii!

https://youtu.be/KtlmJLl18zo

„Sosind în 2019, noul Mustang Shelby GT500 va fi punctul culminant al performanței Mustang, subliniind inovația, inventivitatea și pasiunea Ford Performance. Cu peste 700 de cai putere produşi de un V8 supercharged, Mustang Shelby GT500 va fi cea mai puternică maşină de producţie, omologată pentru a circula pe drumurile publice, și de două ori mai puternică decât modelul original de performanță Mustang din 1967”, se menţionează în descrierea filmuleţului.

Vezi şi: (video) Imagini spion cu Ford Mustang GT500. Bestia se va trezi în curând

Amintim că precedentul Ford Shelby GT500 a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles în 2010. Coupeul a fost echipat cu un motor V8 de 5.4 litri care genera 548 CP şi 694 Nm. De la 0 până la 96 km/h modelul accelerează în 4.2 secunde, în timp ce viteza maximă este de 290 km/h.

Vezi şi: (video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noul Ford Mustang Bullitt


Distribuie:
 • 113
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...