in ,

LoveLove COOLCOOL AngryAngry LOLLOL WTFWTF OMGOMG

(video) “Veste proastă pentru vitezomani, acestea nu iartă nimic”. Şeful poliţiei, despre radarele proaspăt cumpărate

Inspectoratul General al Poliției a primit în dotare încă cinci radare laser de ultimă generație, tip pistol, mobile. Aparatele achiziționate sunt de model TruCAM II, comparativ cu cele de primă generaţie primite în 2018.

“Acesta nu iartă nimic de la 1.200 de metri. Este ușor și compact, perfect pentru măsurarea vitezei, dotat cu cameră foto de mare rezoluție. Datorită sistemului anti-bruiere, noul radar nu poate fi detectat!

Modelul are cameră video HD de înaltă fidelitate și un laser integrat, fiind cel mai performant aparat de măsurare a vitezei şi poate detecta de la distanţă marca maşinii, plăcuţa de înmatriculare şi trăsăturile faciale ale şoferilor!

Și pentru motocicliștii vitezomani este o veste proastă, asta pentru că noul radar TruCAM citește și plăcuțele de înmatriculare din spate ale celor care merg pe două roți.

Angajații INSP vor folosi, de astăzi, 12 astfel de radare mobile.

Mai mult, pentru îmbunătățirea siguranței traficului rutier, dar și a ordinii publice, 15 inspectorate teritoriale de poliție au fost dotate cu seturi de alcoolteste în valoare de 963.000 lei.

Menționez că achiziția a fost posibilă datorită susținerii financiare a UE. Cu această ocazie, le aduc sincere mulțumiri”, a declarat şeful Inspectoratului General al Poliţiei, Sergiu Paiu.

Iată ce specificaţii are:

trucam II specs

Vezi şi: