in ,

(video) Vestea despre românii care au furat telefoane dintr-un camion din mers a ajuns şi peste ocean

Un grup de hoţi de origine română au furat dintr-un camion din mers un lot impunător de telefoane mobile Apple. Metoda la care au apelat infractorii a fost atât de neobişnuită, încât iniţial i-a pus pe poliţişti în nedumerire.

Postul de televiziune CNBC a relatat că hoţii au fost deja reţinuţi de poliţia din Olanda, iar valoarea telefoanelor furate se ridică la 500.000 de euro!

Grupul de hoţi a acţionat pe timp de noapte, iar poliţia olandeză în urma unor informaţii operative au reuşit să le surprindă acţiunile prin nişte camere cu infraroșu.

Vezi şi: (video) Hoţii au încercat să spargă un camion din mers, însă nu au ştiut că şoferul îi vede. Vezi ce a urmat

Din imaginile video se poate vedea cum un SUV s-a apropiat rapid din spatele camionului care se deplasa cu viteză. Prin trapă au ieşit doi bărbaţi, unul dintre care s-a urcat pe capota maşinii şi a spart lacătul uşii. După ce a reuşit, o parte din marfă o transmitea complicelui, iar acesta din urmă o încărca în SUV. De menţionat că toate aceste lucruri s-au întâmplat în plină viteză!

Poliţia din Europa occidentală a semnalat în ultima vreme mai multe cazuri de infracţiuni similare, iar pentru asta urmează să se stabilească dacă hoţii români au mai dat alte lovituri.

Vezi şi: Cel mai neghiob hoţ de maşini? Iată cum s-a dat de gol după ce a furat un Ferrari