in , ,

LOLLOL LoveLove AngryAngry COOLCOOL WTFWTF OMGOMG

(video) Viral: Ipostaza ruşinoasă în care a ajuns o maşină de poliţie din Moldova. Reacţia INSP

Un scurt filmuleţ, care a apărut iniţial pe platforma TikTok şi ulterior a devenit distribuit în masă pe reţeaua de socializare Facebook, a ajuns şi în atenţia noastră după ce minim cinci oameni ni l-au trimis în diverse mesaje la adresa redacţiei. Imaginile arată o ipostază ruşinoasă în care s-a pomenit o maşină de poliţie din Moldova.

Unde au avut loc filmările şi cine sunt protagoniştii din pseudo clipul video “pentru maturi” nu este clar, însă cert este că în imagini există un automobil de poliţie cu însemnele IGP. Mai mulţi minori au avut acces la el şi nu au ezitat să se avânte în distacţii şi dansuri pe care l-a sigur nu le-au învăţat de acasă de la părinţi.

Mai putem observa că una dintre fete are acces liber în automobil şi la un moment a şi conectat singură cel mai probabil girofarul, dar şi alte corpuri de iluminat, pentru ca ulterior să interpreteze un dans cu elemente destul de vulgare, în raport cu vârsta acesteia. Deşi pe cine m-ai uimeşte acest lucru în ziua de azi…

Ce poliţist a permis ca să se întâmple toate aceste lucruri, ori cine a pus maşina la dispoziţia amatorilor de conţinut pentru TikTok nu se cunoaşte la moment, însă ofiţerul de presă al INSP, Natalia Golovco, a declarat pentru AutoBlog.MD că instituţia s-a autosesizat prin înregistrarea cazului. Inspectoratul General al Poliţiei urmează să vină cu o reacţie la solicitarea noastră.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?

-2 Points
Upvote Downvote