in ,

(video) Viral pe Internet. Un tată şi un fiu au filmat cum încearcă să scape dintr-o pădure care ardea

Un tată şi un fiu au încercat să scape dintr-o pădure care ardea, după ce se deplasau prin aceasta cu o maşină, crezând iniţial că nu este nimic grav.

Incidentul a avut loc acum câteva zile în Parcul Național Glacier (Montana, SUA), iar ulterior imaginile video surprinse cu o cameră au fost publicate pe o reţea de socializare, de unde s-au răspândit rapid în spaţiul online.

Vezi şi: (video) Şofer ghinionist. Şi-a lăsat maşina în cel mai nepotrivit loc, în calea lavei unui vulcan

Vara aceasta s-a dovedit a fi fierbinte pe planetă: multe țări, inclusiv SUA, suferă de secetă și de incendii de vegetaţie. În flăcări a fost şi Parcul Național Glacier din Montana, unde în timpul izbucnirii incendiului se aflau doi bărbați, tată și fiu.

Cum au ajuns acolo nu se cunoaşte, însă cel mai probabil, după ce au sesizat pericolul, au decis să iasă cât mai rapid din acea fâşie forestieră. Deplasându-se pe un drum, posibil singurul de acolo, aceştia au fost nevoiţi să treacă chiar prin foc.

Fiul se afla la volan, iar tatăl din dreapta încerca să îl calmeze.

“Tată, mașina se înfierbântă și se pare că acum va exploda!”  – a spus fiul, trecând prin numeroase scântei.

“Doamne, ajută-ne!” – a spus şi tatăl său.

Filmuleţul se întrerupe când cei doi ajung cu maşina şi se opresc din cauza unui copac ars care a căzut şi a blocat drumul. Ce s-a întâmplat în continuare nu se cunoaşte, însă presa de peste ocean a scris că bărbaţii au reuşit să scape teferi, numai că fără automobil.

Vezi şi: (video) Cum şi în cât timp arde un Lamborghini. Tot procesul a fost filmat de o cameră de supraveghere

buton subscribe