in

(video) Vlog-uri de călătorie pe AutoBlog.MD! Test Drive-urile internaționale arătate altfel!

Autor: Constantin Mihalachi, Video: AutoBlog.MD, Editor de imagine: Victor Daniliuc 

De cele mai multe ori atunci când mergem la evenimentele auto internaționale, noi jurnaliștii auto, publicăm doar câteva fotografii urmate de un reportaj video dedicat modelului pentru care am fost invitați.

Noi însă ne-am gândit să mergem și mai departe! Începând de astăzi vom avea pe AutoBlog.MD și vlog-uri de călătorie dedicate acestor evenimente care sunt de-a dreptul impresionante și merită arătate până la cel mai mic detaliu. Asta bineînțeles pe lângă reportajele video dedicate mașinilor pe care le testăm.

Nu de alta, dar zburăm cu avioane închiriate doar pentru noi, cei care suntem invitați la eveniment, suntem cazați în hotele de cinci stele și hrăniți de cele mai multe ori în restaurante Michelin. În plus, și locurile alese sunt deosebit de frumoase, fie că vorbim de locații din Portugalia, Norvegia, Spania sau multe alte țări din Europa și nu numai.

Astăzi vom începe cu Corsica, faimoasa insulă franceză pe care am mers două luni în urmă pentru a testa noul Jaguar E-Pace! Sperăm să vă placă acest reportaj, dar și cele care vor urma. Vizionare plăcută și nu uitați să vă abonați la canalul nostru de YouTube (prin simpla apăsare pe banner-ul de mai jos) :)

buton subscribe