in ,

(video) Vloggerul Wylsacom şi-a reparat maşina, i-a făcut tuning şi a încercat să bată o Tesla Model S

Cel mai popular techno vlogger din spaţiul CSI, Valentin Petuhov, cunoscut sub pseudonimul Wylsacom, şi-a finalizat acum câteva săptămâni reparaţia maşinii sale care a fost avariată într-un accident. Odată cu asta a decis să-i facă un tuning automobilului. Amintim că deţine un Porsche 911 Turbo în caroserie 997, model pre-facelift.

Mai nou însă, a decis să vadă în practică rezultatul investiţiilor sale şi împreună cu un prieten de al său a organizat o serie de întreceri.

Vezi şi: (foto/video) 15 dintre cele mai puternice modele Porsche din lume

Potrivit lui Valentin Petuhov, maşina a primit un program de tuning de ordin tehnic mai aprofundat, un aşa-zis Stage 2, care presupune cel puţin schimbarea turbo compresorului şi resetarea unităţii de control electronic. În detalii nu a intrat, însă a declarat că acum sunt generaţi cam 580 de cai putere şi un cuplu de 660 de Nm.

Din punct de vedere estetic, coupeul german a avut de suferit o schimbare de look. Toată caroseria a fost acoperită cu o folie mată de culoare gri, barele de protecţie au fost schimbate cu unele găsite pe modelul facelift în caroserie 997, iar oglinzile retrovizoare, prizele de aer laterale şi spoilerul spate au fost acoperite cu fibră de carbon. De asemenea, unele elemente au fost vopsite într-o culoare neagră lucioasă, iar jantele au fost schimbate pe unele marca BBS.

Amintim că un Porsche 911 Turbo (997) obişnuit a fost înzestrat din uzină cu un motor turbo boxer de 3.6 litri şi cu şase cilindri, care produce 480 de CP şi 620 Nm de cuplu. Acceleraţia de pe loc şi până la o viteză de 96 de km/h durează doar 3.4 secunde (cu o cutie opţională Tiptronic S), în timp ce viteza maximă poate urca până la 310 km/h.

Vezi şi: (video) Vloggerului Wylsacom i s-a comunicat costul minim al reparaţiilor maşinii pe care a avariat-o

GALERIE FOTO: