in , ,

(video) Volvo consideră telefonul mobil inutil dacă ai Microsoft Skype direct în maşină

Volvo introduce în automobilele sale din seria 90 aplicaţia Microsoft Skype for Business. Un avantaj al acesteia este că este un instrument foarte util pentru oamenii de afaceri, iar un minus ar fi că nu pot fi efectuate apeluri sau conferinţe video.

În comunicatul emis de Volvo Cars se menţionează că firma suedeză este primul constructor auto care pune la dispoziţie o asemenea soluţie în maşinile sale, lărgind astfel gama de instrumente funcţionale pe care le folosesc oamenii de afaceri care optează pentru automobile Volvo.

Şeful departamentului comunicaţii Anders Tylman a spus că apariţia Microsoft Skype for Business în maşinile din seria 90 este încă un pas făcut în întâmpinarea viitorului, atunci când automobilele autonome vor ajuta omul să îşi micşoreze timpul petrecut în oficii.

Implementarea unor astfel de tehnologii este argumentată de Volvo prin tendinţa sa de a face viaţa clienţilor săi mai confortabilă.

“Cu toţii am fost în situaţii în care fiind la volan am încercat să ne conectăm la un apel telefonic sau la o conferinţă audio. De cele mai multe cazuri telefonul poate cădea din mâini sau se uită parola de acces în aplicaţie. Cu alte cuvinte, telefoanele nu mai sunt cea mai bună soluţie pentru a purta convorbiri în maşină, pentru că toată atenţia trebuie să fie la drum şi la situaţia de acolo”, a adăugat Tylman.

Skype for Business in car app
Join Skype for Business meeting in a Volvo car
Skype for Business meeting list in car
Volvo Cars’ Record and Send app

Puts the driver in charge of their schedule

Iti place articolul?