in ,

(video) Volvo începe campania de promovare a noului XC40. Ne spune ce culori şi materiale va avea

Constructorul suedez de automobile Volvo Cars se pregăteşte pentru debutul noului său crossover XC40. Reprezentanţii companiei au declarat că versiunea-i de serie va fi “prezentată curând publicului”, însă nu au menţionat deocamdată o dată sau o locaţie fixă a premierei modelului.

Deocamdată, până când se va întâmpla acest lucru, cei de la Volvo încep să ne dezvolte treptat interesul faţă de această maşină, povestindu-ne la această etapă câte ceva despre designul noului XC40. Astfel, aflăm că viitorii proprietari ai unui astfel de crossover îl vor putea personaliza aşa cum şi-l doresc, fiind puse la dispoziţie o mulţime de culori pentru caroserie şi scheme de culori pentru habitaclu.

“Noi ne dorim ca noul XC40 să fie un model fresh, creativ şi carismatic în gama de modele Volvo. Cei mai mulţi proprietari de XC40 vor fi oameni care sunt interesaţi de modă, design, cultură modernă şi care locuiesc în oraşe mari şi dinamice. Astfel de oameni vor dori un automobil care să le reprezinte personalitatea, iar noul XC40 va fi aşa”, a declarat vicepreşedintele senior al subdiviziunii design, Thomas Ingenlath.

Vezi şi: Exclusiv: Primele poze spion cu prototipul de teste al noului Volvo XC40

Volvo XC40 culori si materiale 0

La etapa de alegere a materialelor, desenelor şi combinaţiilor de culori pentru acest crossover, designerii s-au inspirat din moda stradală, arhitectura urbană şi cultura pop.

“Noi luăm baza pentru paleta de culori și materiale ale noului XC40 din diferite surse, iar după ce le-am amestecat am creat o singură imagine. Drept rezultat a apărut o maşină care demonstrează o viziune proaspătă a designului, o încredere, o energie, un caracter de oţel”, a adăugat vicepresedintele subdiviziunii culori si materiale, Ebba Maria Thunberg.

Vezi şi: Fotografii spion au intrat în noul Volvo XC40. Iată cum îi arată interiorul

Volvo XC40 culori si materiale 1

Noul Volvo XC40 va putea fi comandat cu o singură culoare sau cu o combinaţie din două pentru caroserie. În habitaclu, materialele care vor acoperi podeaua vor fi dintr-o culoare caldă Lava Orange, în timp ce tapiţeria va fi făcută în nuanţa Oxide Red.

Noul Volvo XC40 va fi disponibil în trei versiuni de echipare: Momentum, R-Design şi Inscription.

Premiera noului Volvo XC40 ar putea avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt sau ceva mai devreme în cadrul unui eveniment special.

Vezi şi: Volvo XC40 – iată cum ar putea arăta cel mai mic crossover suedez

Volvo XC40 culori si materiale 2

Volvo XC40 culori si materiale 3

Volvo XC40 culori si materiale 4

Volvo XC40 culori si materiale 5

Volvo XC40 culori si materiale 6