in ,

(video) Vor să doboare un record mondial! Din Africa de Sud spre Norvegia în doar nouă zile

17.000 de kilometri, nouă zile, trei piloți și condus non stop din Africa de Sud  spre Norvegia! Aceasta este provocare pe care o au în față Jan Kalmar, Vitoldas Millius și Shaun Neill, cei trei piloți curajoși care își doresc să parcurgă distanța dintre cel mai de sud punct din Africa, Cape Agulhas, spre cel mai de nord punct din Norvegia, North Cape, la bordul unui Porsche Cayenne modificat.

1

Dacă Jan Kalmar, un pilot profesionist din Danemarca și unul dintre cei mai buni instructori Porsche pe care i-am cunoscut personal nu este la prima experiență de acest gen, iată că ceilalți doi membri ai echipei vor parcurge acest traseu pentru prima dată. Chiar și așa, Vitoldas Millius are experiența aventurilor de acest gen după ce a participat în câteva expediții similare. În plus, Vitoldas mai este și cel mai cunosc jurnalist auto din Lituania. Cât despre Shaun Neill, aflați că sud africanul este un pilot de curse profesionist care a pilotat timp de un an un Ferrari 360 în Seriile GT din Africa de Sud.

Vă reamintim că un alt echipaj în frunte cu Jan a încercat să doboare același record un an în urmă dar din cauza faptului că au lovit o zebră undeva în Africa, acest lucru nu a mai fost posibil, din moment ce mașina a fost distrusă aprroape în totalitate în partea din față. Acum aceasta a fost reparată și dotată cu echipamentul necesar pentru a face față încercărilor.

Jan is giving some more information about our PORSCHE. You can find some interesting facts in the video!

Gepostet von Jan Kalmar Beyond Adventure am Freitag, 22. April 2016

Băieții vor fi nevoiți să conducă în continuu, fără oprire, singura excepție fiind realimentarea mașinii cu combustibil. În total vor trece prin 21 de țări, de-a lungul cărora vor trebui să facă față oboselii, condițiilor inexistente de drum și a animalelor care pot fi un adevărat pericol.

Aventura The Longest Drive 2.0 începe în data de 7 mai din punctul Cape Agulhas situat în Africa de Sud, iar AutoBlog.MD va urmări prestația celor trei și le dorește mult noroc în aventura ce îi așteaptă.

What do you think?