in ,

Videoclipul zilei: O poliţistă din SUA, doborâtă la pământ de o capră care i-a intrat în maşină

Moment viral, surprins de camera de corp a unei asistente a șerifului din statul american Georgia. Femeia s-a confruntat cu comportamentul agresiv al unui animal domestic, în urma căruia poliția a pierdut unele documente.

Totul s-a întâmplat la începutul lunii septembrie. Potrivit imaginilor, poliţista a ajuns cu automobilul de serviciu până la o locuinţă privată și a plecat pentru câteva minute, lăsând ușa deschisă. Însă când s-a întors înapoi a găsit o capră, care, în acel moment, mesteca mai multe documente care au fost lăsate pe scaunul din dreapta şoferului.

Polițista a încercat să scoată, să alunge animalul din automobil, iar în cele din urmă a reuşit, însă totuşi capra continua să mestece hârtii ca și nimic nu s-ar fi întâmplat. Când femeia a încercat să salveze documentele trăgându-le literalmente din gura sa, ovina a împins-o şi dezechilibrată fiind a căzut jos, momentul fiind total neaşteptat.

Ca o explicaţie a faptului de ce a lăsat portiera maşinii deschisă, femeia a spus că procedează astfel pentru că adesea era urmărită de câini agresivi ai proprietarilor locuinţelor la care merge şi astfel se poate adăposti rapid înăuntru.

Din fericire în acest incident ofiţerul de poliţie nu a fost rănit.

Vezi şi: