in ,

Volvo anunță prețurile noului XC60 în Moldova. Află cât costă şi când vine în ţară

Importatorul Volvo în Republica Moldova anunţă preţurile pentru noul crossover XC60, în timp ce primele exemplare vor ajunge în showroom-ul local în luna iulie a acestui an. Tot atunci va avea loc și prezentarea noii generații pentru clienții autohtoni.

1 VolvoXC60 T6

Noul Volvo XC60 va fi disponibil în trei versiuni de echipare şi cu patru propulsoare la alegere: două pe benzină şi două alimentate cu motorină.

Absolut toate modele vin dotate cu transmisie automată cu opt trepte şi cu un sistem de tracţiune integrală, cât și cu un pachet bogat de dotări de siguranță activă și pasivă oferite standard.

15 VolvoXC60 T6

Astfel, prețul unui Volvo XC60 pornește în Moldova de la 39.200 de euro pentru versiunile cu motoare pe benzină și diesel în varianta Momentum.

De menţionat aici că, mai târziu în acest an, noul Volvo XC60 va fi disponibil şi în varianta Kinetic, una care va face SUV-ul mai accesibil din punct de vedere a preţului de pornire.

preturi volvo

Mai precizăm că maşina în nivel de echipare Momentum vine cu o gamă largă de dotări interesante, printre care: climatizare automată în două zone, un pachet complet de sisteme de asistenţă şi siguranţă, cruise control, scaune încălzite faţă, lumină ambientală, comenzi vocale, sistem audio cu 10 difuzoare (330 de waţi), etc.

16 XC60 light interior Inscription

AutoBlog.MD a testat de curând noua generație Volvo XC60 în cadrul test drive-ului internațional din Barcelona, reportaj video ce urmează să fie publicat foarte curând.

Până atunci, vezi toate detaliile despre maşină aici: (foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Noul Volvo XC60

P.