in , ,

Volvo anunţă un upgrade de la Polestar pentru maşinile cu tracţiune integrală, disponibil şi în Moldova

Volvo Cars anunţă despre introducerea unei versiuni noi de software upgrade (chip tuning), dezvoltată de Polestar, care crește distribuția cuplului pe roțile din spate ale maşinilor mărcii suedeze echipate cu sistem de tracțiune integrală (AWD). Odată aplicat, producătorul promite că automobilele vor arăta o dinamică ceva mai bună.

polestar

Software-ul de optimizare, dezvoltat de noua marcă de performanță Polestar a Volvo Car Group, mărește cantitatea și frecvența cuplului distribuit pe roțile din spate, îmbunătățind direcția cu o manevrabilitate sporită, un control mai bun și un angajament mai bun în timpul virajelor, dar și o tracțiune îmbunătățită atunci când are loc pornirea de pe loc.

“Vom regla întotdeauna experiența de conducere a autoturismelor Volvo și acest upgrade face ca tracțiunea integrală să funcţioneze atât mai “moale”, cât și dinamic”, a declarat Henrik Green, vicepreședinte senior de cercetare și dezvoltare la Volvo Cars.

Vezi şi: (video) Polestar 1 a impresionat publicul de la Goodwood FOS prin dinamica sa

Optimizarea AWD este activată pur și simplu prin selectarea modului de rulare Dynamic sau atunci când este decuplat controlul electronic al stabilității (ESC).

Noua funcție de distribuție a cuplului pe roțile din spate adaugă o altă zonă de optimizare la cea mai recentă actualizare a software-ului Polestar şi include: un răspuns mai rapid la accelerație, un răspuns mai rapid la decelerare, schimbări mai rapide ale treptelor cutiei de viteză, puncte optimizate de schimbare a vitezelor și o menținere a vitezelor în curbe, precum și o creștere a puterii motorului.

Volvo XC90 Polestar 09

Vezi şi: (foto) Premieră: Polestar a făcut cel mai puternic Volvo XC60 din istorie

Optimizarea Polestar AWD este disponibilă pentru modelele din Seria 90, 60 şi XC40, atât cu motoare pe benzină, cât și diesel, începând cu august 2018. Nu este valabilă doar pentru maşinile plug-in hybrid T8 Twin Engine şi T6 Twin Engine.

Volvo Cars Moldova oferă deja acest program de chip tuning, deocamdată pentru noile XC90 şi XC60, şi doar cu motoare diesel. De asemenea, reprezentanţa mărcii din ţara noastră este gata să optimizeze la solicitare şi modele XC90 şi XC60 produse în perioada anilor 2003-2017!

polestar upgrade Volvo Moldova 3 polestar upgrade Volvo Moldova 2 polestar upgrade Volvo Moldova 1 polestar upgrade Volvo Moldova 0

Vezi şi: (foto) Polestar s-a ocupat de creşterea puterii noului Volvo V90 Cross Country

buton subscribe