(video) Ghinion de la o luni. Un şofer îşi va găsi maşina murdară de ulei de motor

https://www.facebook.com/tv8moldova/videos/3599452640085222/

Ziua de luni a început prost pentru un şofer din capitală. Cineva s-a răzbunat crunt pe acesta pentru că şi-a lăsat automobilul într-un loc cel mai probabil neregulamentar sau nepermis.

S-ar crede că acesta a mai fost avertizat anterior, însă răbdarea cuiva a ajuns până la limită, dacă tot s-a decis să se facă asta.

FOTO: facebook.com/Иван Рубриченко

Acest Opel Agila a fost stropit din cap până-n picioare cu un lichid de culoare neagră, care, după cum ne-am putut da seama şi noi, dar am primit şi confirmarea de la autorul fotografiei, este ulei uzat de motor!

De asemenea, sub un ştergător de parbriz a fost lăsată o foaie A4 pe care era scris în limba rusă “parchez ca un măgar”, ceea ce denotă încă o dată faptul că răzbunarea a fost pe seama parcării într-un loc în care nu este voie.

Autoturismul în cauză a fost găsit aşa pe strada Florilor 6/2, o zonă în care se află atât case de locuit, cât şi mai multe şcoli, grădiniţe, cămine universitare. Dacă proprietarul va depune o plângere la poliţie deocamdată nu se cunoaşte.

Un internaut afirmă că maşina ieri încă mai era curată. Aceasta a fost lăsat la intrarea spre un teritoriu cu garajuri şi deşi se poate ocoli, este dificil. Zilele trecute au fost lăsate pentru proprietar şi hârtii cu cererea de a o lua de acolo.

Mai devreme a fost astfel murdărită:

VIDEO: tiktok.com/@alif3rov

Vezi şi:

https://autoblog.md/razbunare-crunta-iata-cu-ce-se-pot-alege-soferii-care-isi-lasa-masinile-pe-locuri-interzise-in-parcarea-unui-centru-comercial/
https://autoblog.md/foto-razbunare-crunta-parbrizul-unui-mercedes-benz-din-chisinau-a-fost-spart-brutal-cu-o-caramida/
https://autoblog.md/foto-no-comment-acea-situatie-cand-o-simpla-inscriptie-nu-parcati-nu-mai-este-eficienta/

Cmentariile sunt închise