(video) Rusia: Conducătorul unui KAMAZ a decis să se distreze după ziua de muncă şi apoi a regretat amarnic de asta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După ziua de muncă, șoferul unei autobasculante KAMAZ din oraşul Kazan a decis să se distreze prin a realiza câteva derapaje controlate pe un teritoriu de lângă portul fluvial.

Pentru că a făcut-o în faţa unei camere video, iar imaginile au ajuns în spaţiul online, acolo unde au fost privite şi de poliţişti, bărbatul a fost rapid identificat şi amendat, notează RIA Novosti.

Potrivit plăcuțelor de înmatriculare care puteau fi citite, s-a stabilit că la volan fusese un tânăr de 27 de ani. Acesta a recunoscut că pe 14 ianuarie, a doua zi după ce a ieşit din tură, a decis să filmeze un videoclip.

Ca urmare, au fost întocmite procese verbale în temeiul mai multor articole din Codul Contravențional local pentru: conducere periculoasă, instalarea de obiecte pe parbriz care restricționează vizibilitatea și încălcarea regulilor de utilizare a semnalelor sonore.

Ulterior, după inspectarea autocamionului, în lista pedepselor s-au adăugat şi alte amenzi pentru lipsa apărătoarelor de noroi și a trusei medicale de prim ajutor, pentru dispozitive de iluminat exterior defecte, modificări neînregistrate sub forma unei scări instalate și o direcție defectuoasă.

Autobasculanta a fost adusă într-o parcare specială şi se pregătesc acte pentru anularea înmatriculării acesteia!

Cmentariile sunt închise