(video) Trei copile, la un pas de a fi lovite de două automobile. Au apărut ne neașteptate în stradă, alergând

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În această situaţie, din câte se pare, nu unul, ci tocmai trei copiii au dat dovadă că nu ştiu cum să traverseze corect o stradă. Ori să fi fost un aşa-zis efect de turmă, în care a existat o inițiatoare a ideii şi altele două care inconștient au urmat-o? Un răspuns clar nu-l avem, însă cert este că ceea ce a avut loc putea să nu se întâmple!

Potențialul accident cu urmări tragice s-ar fi putut produce chiar în preajma unui liceu de pe strada Ceucari din capitală. Trei minore şi-au făcut apariţia brusc pe carosabil, ieşind prin faţa unui microbuz parcat la marginea străzii, autovehicul care limita vizibilitatea participanților la trafic. Într-un ultim moment posesorul camerei de bord a reuşit să frâneze pentru a evita un impact, iar un alt şofer care se deplasa pe contrasens s-a văzut nevoit la fel de fulgerător să schimbe direcţia.

Din fericire o tragedie a fost evitată, iar mai mult s-au speriat conducătorii auto decât copilele.

Situaţia în cauză este încă una dintre cele care trebuie să ne facă să respectăm limitele de viteză impuse de RCR şi să o reducem când ne apropiem de treceri pentru pietoni sau sectoare de drum în apropierea instituțiilor de învăţământ, unde persistă pericolul apariţiei copiiilor pe carosabil. De cealaltă parte, părinţii sunt îndemnați să continuare să-şi înveţe copii cum să procedeze la trecerea unei străzi şi să le spună despre mereu despre atenție, iar cei care nu o fac – să înceapă să facă asta!

VIDEO: facebook.com/katy.iovu.9

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise