(foto) Toate modelele Mercedes-AMG GLE marchează aniversarea AMG de 55 de ani

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mercedes-AMG sărbătorește cea de-a 55-a aniversare şi cu șase modele speciale „Edition 55” bazate pe SUV-urile GLE și GLE Coupe în toate versiunile AMG disponibile. Clienții au avantajul că echipamentele rafinate și detaliile care sunt disponibile doar pentru „Edition 55” fac acest model în ediție limitată deosebit de dorit. Modelele aniversare pot fi comandate acum şi până în decembrie 2022.

Caracteristici cheie:

  • Maşinile sunt disponibile în culorile obsidian black metallic sau MANUFAKTUR diamond white bright. Pe ambele părţi laterale se aplică un autocolant AMG specific.
  • Contrastele incitante sunt asigurate de jantele forjate AMG de 22 de inci, cu un design cross-spoke, cu un finisaj mat de vopsea tantalum grey și o flanșă lucioasă, precum și de pachetul AMG Night care aplică vopsea neagră lucioasă pe o serie de elemente, geamuri posterioare termoizolante cu nuanţă închisă şi terminaţii de eşapament cromate negre. Bușonul rezervorului de combustibil din crom argintiu cu litere AMG este, de asemenea, martorul unei mari atenții la detalii.
  • Interiorul se caracterizează prin contrastul dintre negru și roșu. Ornamentele pragurilor ușilor din oțel inoxidabil cu litere AMG iluminate în roșu întâmpină șoferul. Pentru a se potrivi, covorașele negre de podea AMG din velur de înaltă calitate prezintă cusături contrastante roșii și litere „Edition 55” țesute în roșu.
  • Volanul AMG Performance din microfibră DINAMICA comemorează, de asemenea, aniversarea cu insignele „AMG” și „55”, făcând din modelul special un obiect exclusiv de colecție. Scaunele AMG cu design specific sunt tapițate în piele Nappa în două tonuri, în roșu/negru clasic, însă dacă sunt acoperite cu exclusive nappa leather AMG, atunci panourile ușilor și consola centrală sunt, de asemenea, realizate în această combinație de culori (standard pe GLE 63 S 4MATIC+, opțional pe GLE 53 4MATIC+ și GLE 63 4MATIC+). Ambianţa exclusivă a interiorului este completată de elementele de trim AMG din carbon mat şi o cotieră centrală cu emblema AMG în relief.
  • Fiecare astfel de automobil va mai fi livrat cu o husă AMG Indoor Car Cover personalizată. Cu un skin exterior respirabil din țesătură din fibră sintetică rezistentă la rupere și țesătură interioară antistatică din flanel, va proteja eficient vehiculul din garaj de praf și zgârieturi.

Preţurile în Germania pentru acest pachet de echipamente special:

  • Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ – 13.090 euro;
  • Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ – 10.115 euro;
  • Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ – 8.330 euro;
  • Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupe – 12.614 euro;
  • Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupe – 8.925 euro;
  • Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC+ Coupe – 5.950 euro.

Cmentariile sunt închise