(foto) Camion de mare tonaj, răsturnat pe traseul Chișinău – Leușeni. Imagini de la fața locului

(update) În dimineața zilei de 5 ianuarie salvatorii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au fost solicitați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier pe traseul Chișinău –Leușeni, raionul Strășeni. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 10:54.

Potrivit IGSU, un autocamion de model DAF ce transporta miez de nucă a derapat de pe traseu și s-a răsturnat în apropierea localității Condrița. În urma accidentului conducătorul autocamionului un bărbat în vârstă de 65 de ani a rămas blocat în autovehiculul avariat. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care în cel mai scurt timp au evacuat persoana accidentată din fiarele autocamionului.

Bărbatul s-a ales cu diverse traumatisme și a fost preluat în mod de urgență la spital pentru ulterioare îngrijiri medicale. Cazul și circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.


Accident grav pe traseul Chișinău – Leușeni. Un camion de mare tonaj s-a răsturnat pe una din cele mai importante artere rutiere din Republica Moldova. Mai multe echipaje SMURD și Poliția Rutieră se află la fața locului.

Deocamdată nu cunoaștem care au fost cauzele acestui accident și dacă există răniți, însă printre posibilele cauze ce au dus la acest accident ar putea fi explozia unei roți, oboseala la volan sau o manevră bruscă de evitare a unui accident cu un alt automobil.

Accidentul a avut loc în preajma localității Condrița la 30 de kilometri de capitală.

Cmentariile sunt închise