(video) „E cea mai bună mașină din lume!” Hennessey poate face noul Corvette Stingray cu 44% mai puternic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hennessey, creatorul de vehicule de înaltă performanță din Texas, a supraalimentat principala mașină sport cu motor central din America. Noul Hennessey Supercharged H700 Corvette C8 Stingray, echipat cu o suflantă musculară, ridică coupeul standard la nivele de putere și cuplu exotice, unele care chiar le depășesc pe ale veneratului Corvette Z06!

Noul Chevrolet Corvette Stingray de generația a opta este livrat din fabrică cu un V8 LT2 de 6.2 litri. Fiind aspirat natural, oferă 497 CP/630 Nm stoc sau 502 CP/637 Nm cu eşapamentul opţional sau pachetul opţional Z51 Performance Package. Costă de la 64.500 de dolari.

Cu toate acestea, pentru a dezlănțui potențialul neexploatat al V8-ului american de tip small-block, echipa de ingineri Hennessey au instalat un supercharger centrifugal cu debit mare, un sistem de inducție a aerului cu un nou intercooler aer-apă și un eşapament cat-back opţional.

Completat cu un software actualizat, motorul ajunge să genereze 718 CP (+44%) şi 865 Nm de cuplu (+37%)!

„C8 Corvette Stingray este o mașină sport extraordinară, dar Chevrolet a lăsat ceva performanță V8 pe masă. Pachetul nostru interesant de supraalimentare H700 se integrează perfect cu a sa cutie de viteze cu dublu ambreiaj, cu 8 trepte, iar eşapamentul nostru modernizat sună mult mai agresiv decât stocul. Având în vedere că puterea și cuplul nostru depășesc oferta Z06 din fabrică, Hennessey H700 este, fără îndoială, cea mai bună mașină de înaltă performanță din lume pentru banii ceruți!”

John Hennessey, fondator și CEO

Montarea compresorului mecanic şi garanţia de trei ani costă 34.950 de dolari. Însă pentru 49.950 se oferă un program de tuning complet, ce include: compresorul, intercoolerul, reglajul motorului, un set de jante uşoare de 19/20 inchi (cu finisaj din aluminiu periat, negru satinat sau grafit), evacuarea cat-back și un set de autocolante Hennessey Heritage Livery din vinil (în albastru, alb, negru, argintiu sau roșu). Toate pachetele au insigna „Hennessey”, „H700” și o placă numerotată de serie.

Upgrade-ul se potrivește tuturor modelelor Chevrolet C8 Corvette Coupe 2020-2022 și este oferit la nivel internaţional.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise