(video) Ediție limitată de colecţie! Dacia propune cel mai nou Duster cu o vopsea mată atrăgătoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacia deschide comenzile pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Intitulată “Mat Edition”, aceasta a fost prezentată în premieră mondială încă în luna octombrie din 2022, la Salonul Auto de la Paris, însă abia acum poate fi comandată exclusiv online şi inclusiv în România. Doar 695 de exemplare vor fi făcute.

Duster Mat Edition se remarcă în primul rând prin culoarea mată a caroseriei – Comet Gray – care conferă modelului un aspect elegant distinctiv. Pentru contrast, jantele din aliaj de 17 inchi, antena și carcasele oglinzilor retrovizoare sunt finisate în negru lucios, subliniind și mai mult personalitatea acestei versiuni. Un alt contrast este redat de nişte inserţii portocalii, la interior acestea luând forma unor cusături.

Duster Mat Edition este realizat pe baza nivelului de echipare Journey, fiind astfel complet echipat și dispunând, printre altele, de: climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8 inchi compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi-view și card “mâini libere”.

Seria limitată este echipată cu propulsorul TCe de 150 CP/250 Nm, cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC şi tracțiune faţă.

Din cele 695, doar 70 sunt rezervate pentru România, costând 25.400 de euro sau 23.000 prin programul Rabla. Cadou pentru clienţi mai este o garanţie extinsă pe un termen de doi ani! Potrivit Dacia Moldova, modelul nu este valabil pentru piaţa noastră.

Cmentariile sunt închise