(video) Sunt necesare mai mari sau ochelari de vedere pentru şoferi? Cum sunt ignorate indicatoare pe str. Mihai Viteazul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unii, dacă nu marea majoritate a şoferilor din Chişinău, care se deplasează zilnic cu automobilul personal prin oraş, mai ales pe unele şi aceleaşi străzi, în teorie şi practică ar trebui să cunoască deja la perfecție cum este necesar de mişcat regulamentar pe ele. Însă, din păcate, nu este mereu ca în vise.

Unora nu le pasă de regulile de circulaţie, nici de prezenţa indicatoarelor rutiere şi nici de aceleaşi camere, fie ele de supraveghere ale traficului sau de bord. Merg după cum vor şi încă mai îngreunează traficul prin acţiunile lor.

Iată ce se întâmplă cam des pe strada Mihai Viteazul, una care are destul de multe indicatoare ce arată clar direcția de deplasare pe benzi.

VIDEO: facebook.com/Ольга Петровская
VIDEO: facebook.com/Ольга Петровская

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise