(video) AVATR 012 e limitat la 700 de unități și costă 100.000 de dolari

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atunci când marca AVATR a intrat pe piața auto, primul său model 11 a fost lansat într-o ediție limitată 011 MMW. Mașina înnegrită, care va exista în doar 500 de unități în întreaga lume, a fost realizată în colaborare cu designerul brandului Givenchy, Matthew M. Williams. Fiecare proprietar se alege cu un set de accesorii exclusive și alte avantaje în termeni de proprietate.

Acum, modelul AVATR 12 a fost supus unei colaborări similare. Rezultatul – modelul de ediție limitată 012!

Caracteristici cheie:

  • Automobilul a fost prezentat în seara zilei de 21 august în cadrul AVATR Brilliant Night din Shanghai. Modelul 012 a fost modificat stilistic împreună cu directorul artistic al Dior și Fendi, Kim Jones.
  • Dimensiunile mașinii nu s-au modificat. Puterea provine de la sistemul DriveONE al Huawei, cuplat cu pachetul de baterii Qilin 5C al CATL, care are nevoie de 10 minute pentru încărcare rapidă (30-80%). Puterea sistemului: 578 CP și 650 Nm. Autonomia – până la 650 km (CLTC).

Exterior

  • Rulează pe jante forjate originale de 21 inchi, în stil Mercedes-Maybach. Nu lipsesc mânere ascunse ale portierelor și camere în loc de oglinzi. Modelul special folosește o vopsea exclusivă Liquid Silver.
  • Pe marginea superioară a capotei există un ecran interactiv HALO cu 10.500 de LED-uri. Un LiDAR este pozițional în centrul grilei din bara de protecție. Grila este activă pentru disiparea căldurii sau admisia aerului. În același timp, există alte două LiDAR-uri suplimentare pe aripi pentru funcționarea sistemului Huawei Qiankun ADS 3.0.
  • Pe montanții centrali există un branding ce poate fi personalizat cu unul propriu.

Interior

  • La interior adoptă o schemă de culori calde și un sistem multimedia HarmonyOS 4 de la Huawei. Monitorul central măsoară 15.6 inchi, iar cel de sub parbriz – 35.4 inchi cu rezoluție 4K. În același timp, există două ecrane mici pe lateral pentru imagini de pe camere-oglinzi.
  • Logo custom există pe volan. În plus, tetierele sunt gravate cu brandingul exclusiv AVATR și Kim Jones. Se mai face uz de aplicații din lemn autentic de frasin european.
  • Tavanul, toate cele patru scaune individuale și alte suprafețe sunt acoperite integral cu piele Nappa tăbăcită vegetal. Climatizarea automată este individuală pe patru zone. Sistemul audio – marca Meridian.
  • Acoperișul panoramic conține o sticlă specială cu LED-uri cu 64 de culori (măsoară peste un metru pătrat). Alternativa indisponibilă deocamdată pe un AVATR 12 este un monitor de 16 inchi ce coboară din plafon.

Noul AVATR 012 va exista în doar 700 de exemplare la nivel global. Prețul – practic 100.000 de dolari. Primii clienți din China vor putea beneficia de o reducere de 12%. Iar primii proprietari de AVATR 011 îl pot schimba cu un 012, plătind diferența.

Se vor mai oferi servicii personalizate, acces la evenimente și accesorii exclusive, inclusiv genți Dior, fiecărui proprietar de mașină. Se poate crea și propriul logo personalizat pentru montantul B exterior și volan.

Vezi și: (video) Noul AVATR 12! Să fie cea mai reușită electrică din China? Test Drive AutoBlog.MD

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise