(video) A început producția primului business sedan Lada din istorie. Impresiile lui Putin despre model

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ceremonia de lansare a producției modelului Lada Aura, catalogat drept business sedan, a avut loc la fabrica AvtoVAZ din Toliatti. Aura este de fapt un model Vesta cu ampatament alungit, creat în principal pentru flote corporative și parcuri taxi, precum și pentru flotele de serviciu ale autorităților municipale, regionale și federale.

Mașina a fost apreciată de președintele Putin, care a participat la eveniment prin videoconferință: „Mulțumesc echipei AvtoVAZ pentru munca și profesionalismul lor. Fără nicio exagerare, spun sincer, mi-a plăcut mașina. Se manevrează bine, vizibilitatea este bună, motorul este suficient de puternic, totul în mașină este modern și confortabil. Vă felicit pentru acest rezultat și vă doresc numai succes.”

Ambițios este și reportajul TV în cauză, în care se menționează că până și oamenii de afaceri ruși vor trece pe acest automobil.🙂

Caracteristici cheie:

  • Lada Aura este cu 245 mm mai lungă decât Vesta originală (4690 vs 4445 mm). De toți cei 245 mm vor avea de beneficiat pasagerii din spate, care acum au semnificativ mai mult spațiu pentru picioare. Distanța dintre spătarele scaunelor frontale și spătarul banchetei este de 1060 mm (cel mai bun indicator din segment).
  • În această ordine de idei a fost necesar de extins și portiere posterioare. De asemenea, se menționează despre o izolare fonică mai bună și setări mai confortabile pentru suspensie. Garda la sol rămâne destul de impresionantă (176 mm).
  • Lada Aura este echipată cu un benzinar autohton de 1.8 litri (122 CP) și este cuplat la un CVT de origine chinezească.
  • Clienții vor avea de ales una din trei echipări: Techno, Aura Black și Aura Grey.
    • Cea de bază include standard: patru airbaguri, ESP, tapițerie combinată din țesătură și piele artificială, încălzire în scaune, volan și parbriz, duze de spălare încălzite, sistem multimedia cu ecran de 7.0 inchi, cameră video spate, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte, senzori de parcare față/spate, proiectoare anti ceață cu funcție de iluminare în curbe, jante din aliaj de 16 inchi, etc.
    • Echipările superioare propun tapițerie cu piele naturală, monitor central de 10 inchi, un sistem audio mai bun, banchetă spate cu încălzire, jante de 17 inchi cu design unic și altele.

Prețul de start de 2.6 milioane de ruble (24.400 euro) face din Aura cel mai scump model Lada din istorie, cel puțin cu motor cu combustie internă. Sedanul este depășit în valoare, deși nu semnificativ, doar de primul electromobil Lada.

Cmentariile sunt închise