Alertă nocturnă la Ciocana. Oameni au fost evacuați dintr-un bloc după ce s-au aprins mașini în parcarea subterană

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În noaptea zilei de 30 iulie, pompierii IGSU au intervenit în capitală pentru a stinge flăcările, care au cuprins trei automobile. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 2:26.

Potrivit datelor înregistrate, un autovehicul a fost cuprins de foc pe teritoriul unei parcări subterane a unui bloc locativ cu 9 nivele de pe strada Alecu Russo 61/6 din municipiul Chișinău. La fața locului pentru stingerea arderii au fost îndreptate tocmai patru autospeciale de intervenție.

Ajunși, pompierii au stabilit că flăcările au cuprins deja trei automobile, iar parcarea a fost inundată cu fum dens. În timpul intervenției, salvatorii au evacuat 13 persoane printre care 10 maturi și 3 copii din apartamente, pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere.

Angajații IGSU au reușit localizarea arderii către ora 3:38. În urma incendiului au fost distruse în totalitate trei automobile de model Lexus, Volkswagen Golf și Honda Clarity. Nicio persoană nu a avut de suferit. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 53 situații de risс.

Cmentariile sunt închise