ANRE a sesizat SIS şi CNA! Motivul

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a lansat un comunicat de presă prin care spune că reiterează respectuos adresarea către formatorii de opinie, reprezentanții mass-media și anumiți “experți”, în a se abține de la lansarea în spațiul public a declarațiilor false, lipsite de argumente, calomnioase și denigratoare la adresa instituției.

“Spre regret, continuă tendința de atragere a Agenției în jocuri și dezbateri politice. Recent, în cadrul unei emisiuni televizate, unul dintre experți, Veaceslav Ioniță, pe lângă alte multiple insinuări, a făcut o afirmație precum că noile modificări la Legea privind piața produselor petroliere au fost elaborate de către și în interesul unei companii petroliere prin intermediul ANRE, cu scopul de a compromite actuala guvernare.

ANRE dezminte această declarație și comunică public că propunerile sale de modificare a legii au fost elaborate de către echipa Agenției fără vreo ingerință din partea participanților pieței.

Reieșind din aceste considerente, ANRE astăzi a sesizat Serviciul de Informații și Securitate și Centrul Național Anticorupție în scopul verificării detaliate a informațiilor lansate public și developării adevăraților beneficiari ai acestor linșaje mediatice promovate de către Veaceslav Ioniță.

În aceeași ordine de idei, Agenția îndeamnă reprezentanții mass-media să se informeze din prima sursă cu privire la activitatea ANRE și să reflecte obiectiv poziția instituției în materialele care o vizează, inclusiv prin acordarea dreptului la replică.”

Între timp, preţurile la principalele tipuri de carburanţi cresc uşor, din nou, începând cu ziua de mâine, cu doi şi respectiv un ban pentru benzină şi motorină.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/