Atenție! Se închide pentru două zile circulația traficului în perimetrul PMAN

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În contextul organizării manifestărilor cultural-artistice consacrate Zilei Independenței Republicii Moldova, în perioada 25 august, ora 20:00, și 27 august, ora 24:00, în centrul capitalei va fi sistată circulația rutieră, anunță Poliția.

Traficul rutier va fi suspendat pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. Conducătorii auto sunt rugați cu înțelegere să utilizeze străzile adiacente.

În context, Primăria Municipiului Chișinău informează cum va circula transportul public care traversează PMAN:

TROLEIBUZE

  • Rutele nr. 1, 5, 8 și 22 – pe str. Ciuflea – str. București – str. A. Șciusev (tur-retur);
  • Ruta nr. 4: pre Buiucani – pe str. Ciuflea – București, iar spre sect. Botanica – de pe str. Vasile Lupu – str. A. Mateevici – str. A. Pușkin – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – pe traseul stabilit;
  • Ruta nr. 34: spre Centru – pe str. A. Șciusev – str. București, iar spre com. Trușeni – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – pe str. V. Alecsandri – str. București – str. A. Șciusev – pe traseul stabilit.

Se suspendă activitatea troleibuzului turistic în zilele de 26 și 27 august 2023.

AUTOBUZE:

  • Ruta nr. 5 – tur: pe traseul stabilit; retur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. V. Alecsandri, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta nr. 9 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta nr. 11 – tur/retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.
  • Ruta nr. 26 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit și retur pe traseul stabilit.
  • Ruta nr. 46 – tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun, str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit și retur de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, str. M. Kogălniceanu, str. Al. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Primăria Municipiului Chișinău vine cu scuzele de rigoare către cetățenii urbei pentru incomoditățile create.

Cmentariile sunt închise