Atenţie! Se suspendă traficul rutier pe un perimetru al străzii Tighina

Primăria municipiului Chişinău informează că începând de astăzi şi până pe 31 iulie 2019 inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul str. 31 August 1989 și str. București. Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului, în cadrul Pachetului II – BERD, BEI (str. 31 August 1989, str. Tighina și str. Alexandru cel Bun).

FOTO: chisinau.md

Având în vedere necesitarea executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, în perioada de referință, circulația rutelor municipale de transport public va fi organizată după cum urmează:

Autobuze

  • Ruta nr. 9:

Tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit.

Vezi şi: De reţinut! Trafic suspendat pe câteva străzi din capitală pe o durată de până la două luni de zile

Microbuze

  • Ruta nr. 13:

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia, și în continuare pe traseul stabilit.

  • Ruta nr. 190:

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail, str. București, str. Tighina, str. Alexei Mateevici, str. Pan Halippa, str. Ion Inculeț și în continuare pe traseul stabilit;

  • Rutele nr. 178 și nr. 192:

Tur – de pe str. Tighina pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Vasile Alecsandri și în continuare pe traseele stabilite;

Serviciile municipale de profil solicită înțelegere și scuze din partea cetățenilor pentru incomoditățile create. Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Vezi şi: (foto) Marcajele rutiere, cu vopsea pentru care se va răspunde cu funcţiile, încep să apară în Chişinău

Cmentariile sunt închise