AutoBlog.MD a ales compania Nr.1 de asigurări din Moldova! De ce am asigurat mașina la Grawe Carat?

Odată cu venirea lui Land Rover Discovery Sport în garajul AutoBlog.MD, primul lucru pe care l-am făcut a fost să asigurăm mașina noastră! Nu de alta, dar obișnuim să mergem destul de mult și nu ne-am fi dorit să ajungem într-o situație neplăcută fără ca mașina să fie asigurată CASCO.

Nu am stat mult pe gânduri care ar trebui să fie compania potrivită, asta pentru că am asigurat deja trei automobile la GRAWE Carat, toate cu poliță CASCO. Din fericire niciodată nu am avut accidente rutiere grave, cât doar mici zgârieturi sau parbrize crăpate (la Megane am schimbat două parbrize într-un an). De fiecare dată toate cazurile s-au rezolvat prompt și profesionist!

Acest lucru este deosebit de important pentru că, odată ce ai o problemă la o mașină și de obicei la mașinile noi orice intervenție în service este costisitoare, este important ca asigurătorul să-și dorească să rezolve problema, dar nu să creeze impedimente. Spunem asta pentru că în trecut am avut astfel de experiențe nedorite cu o altă companie.

Ba chiar pe lângă Land Rover Discovery Sport, mai avem o mașină asigurată la GRAWE Carat, fiind vorba este vorba despre un Renault Captur pe care l-am procurat în ianuarie 2019. Astfel, vă recomandăm și vouă GRAWE Carat indiferent de tipul de asigurare pe care v-o doriți pentru că “Asigurarea de partea Ta” nu este un simplu motto al companiei, dar un fapt!

Pentru mai multe detalii despre asigurările GRAWE Carat apelați la numărul de telefon 022 22 55 96 sau accesați www.grawe.md. Fie puteți vizita direct oficiul companiei aflat pe strada Alexandru cel Bun 51, de luni până vineri, între orele 08:30 și 17:30.

Despre Grawe Carat

Atunci când spunem GRAWE Carat este important să menționăm că vorbim despre compania numărul 1 de pe piața de asigurări din Republica Moldova! GRAWE Carat are active de 990 milioane de lei și o experiență de muncă de 15 ani pe piața din Republica Moldova!

Aflată pe Prima poziție în Topul Asigurătorilor din Republica Moldova, GRAWE Carat Asigurări oferă produse și servicii la standarde europene. Echipa GRAWE – care cuprinde peste 260 de profesioniști și activează sub motto-ul “Asigurarea de partea Ta” – are în portofoliul său mai mult de 26.000 de polițe de asigurări de viață și peste 60.000 de polițe de asigurări generale.

În primele nouă luni din 2019, compania a subscris prime în valoare de peste 180 milioane de lei, cu peste 16% mai mult decât în aceeași perioadă din anul precedent. Potrivit ultimelor rezultatele financiare, GRAWE Carat este lider și la capitolul Asigurări CASCO, cu un volum de prime brute subscrise de aproximativ 60 de mil. MDL.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/