Cele mai populare automobile… pe YouTube! Iată care modele prezintă cel mai mult interes

Car Insurance, un portal de asigurări din Emiratele Arabe Unite, a publicat rezultatele unui studiu neobișnuit. Analiștii au calculat care dintre modelele actuale de mașini sunt cel mai des căutate pe YouTube.

Patru modele Tesla au ajuns în top 10 simultan, iar unul dintre ele nici măcar nu se produce încă!

Cercetarea s-a bazat pe o listă publică a celor mai populare 532 de modele de pe piață și pe statistici de căutare. Drept urmare, analiștii au ajuns la concluzia că cel mai adesea utilizatorii platformei video caută materiale despre Tesla Model 3. Rezultatul mediu anual este de 3.4 milioane de căutări!

Al doilea loc îl ocupă modelul Tesla a cărui producție încă nu a început. Conţinut video despre viitorul Tesla Roadster este căutat în medie de 1.8 milioane de persoane pe an. Iar locul trei, cu un decalaj de doar 100.000 de căutări, îl ocupă modelul Toyota Supra!

Pe lângă lideri, în top 10 cele mai populare mașini de pe YouTube se numără Honda Civic, Lamborghini Aventador, Mazda3, Audi R8 și BMW i8, iar alte două modele Tesla – Model X și Model S – îl închid cu 1.26 și, respectiv, 1.02 milioane de căutări. Ca o remarcă, ciudat este că unul dintre cele mai senzaționale produse noi marca Tesla – Cybertruck – nu a intrat în top zece.

De asemenea, conform Car Insurance, Tesla s-a clasat pe locul al doilea în “competiția pe echipe” dintre mărci, cu 9.91 milioane de căutări. Majoritatea utilizatorilor de YouTube sunt interesați doar de marca Lamborghini, căutată de 11.64 milioane de ori pe an!

Pe locul al treilea se află marca Ferrari, care s-a dovedit că prezintă de două ori mai puţin interes decât Tesla – 4.6 milioane de căutări. Mărcile BMW, Audi, Bugatti, Porsche, MINI și Jaguar au fost, de asemenea, foarte căutate, iar locul 10 – cu un rezultat de 1.24 milioane – i-a revenit Rolls-Royce.

Un rating similar a fost publicat şi de analiștii britanici anul trecut, dar statisticile lor s-au bazat pe numărul de vizualizări ale filmuleţelor. S-a dovedit că videoclipurile cu participarea modelului Lamborghini Aventador sunt cele mai vizionate – 1.088.910.890 afişări. Locul secund a fost ocupat de Lamborghini Huracan cu 497.039.995 de afișări, iar locul trei de Land Rover Defender cu 422.269.132 afișări. Conținut video cu modelul KIA Seltos a fost vizualizat de 411.506.469 de ori, iar cu Bugatti Chiron de 396.673.009 ori.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/