Comparativ foto/video: Cum arăta acum aproape 70 de ani primul automobil SEAT şi cum arată cel mai nou produs al mărcii

Încă de la început, SEAT a lansat vehicule proiectate și dezvoltate pentru client și nevoile acestora. Când SEAT 1400 a fost introdus în 1953, acesta a oferit un traseu către niveluri mai mari de mobilitate, cu aspectul stilizat al unui vehicul american și luxul și eleganța pe care oamenii și le doreau la acea vreme.

Avansând până astăzi, noul SEAT Leon preia spiritul primului vehicul al mărcii și îl încapsulează într-unul dintre cele mai avansate produse de până acum, care părăseşte zilnic liniile de producție ale companiei din Martorell.

Dar cum au evoluat proiectarea și ingineria în ultimii 70 de ani, luând în calcul că SEAT nu a fost mereu sub aripa VW Group?

De notat că SEAT 1400 se mândrea cu un motor pe benzină cu patru cilindri în linie, cu o cilindree de 1.395 cm3, producând 44 CP la 4.400 rpm, oferindu-i o viteză maximă de 125 km/h și un consum mediu de 10.5 litri la 100 de km parcurşi.

În prezent, eficiența motoarelor este cheia succesului, iar noul SEAT Leon integrează tehnologia mild hybrid pentru a maximiza consumul de combustibil. Unitatea TSI de 1.5 litri şi cu patru cilindri adaugă o tehnologie hibridă ușoară de 48 V la motorul cu ardere internă, ceea ce înseamnă că poate atinge 221 km/h, dar poate folosi doar 5.6-6.4 litri de benzină la 100 de km parcurşi.

https://autoblog.md/video-seat-sarbatoreste-astazi-70-de-ani-de-la-nastere-iata-cum-a-ajuns-la-capacitatea-de-a-se-reinventa/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/