Dacia a atins un nou record în 2019 pe piața auto din Republica Moldova

Articol de: Dacia Moldova

Conform totalurilor anului 2019, dealerul oficial Dacia în Republica Moldova a înregistrat al 9-lea an consecutiv de vânzări record!

În cele 12 luni ale anului trecut au fost înregistrate în total 1.358 de automobile de marcă românească. Cota de piață pe care a ajuns Dacia să o ocupe în ţara noastră este 20%!

Este de menţionat că toate modelele din gama mărcii au înregistrat vânzări în creştere. Logan, a fost cel mai popular model: 524 de unități au fost înmatriculate în Republica Moldova, ceea ce este echivalentul a 39% din totalul vehiculelor Dacia.

Dacia Duster e cel mai bine vândut SUV: 452 de unităţi au fost realizate în 2019!

Iar Dacia Dokker Van rămâne liderul absolut segmentului LCV cu vânzări cifrate la 166 unități dintr-un total de 187 de vehicule înmatriculate din segmentul respectiv!

Rezultate bune au fost înregistrate și de modelele Logan MCV (70 unități), Sandero (74 unități), Dokker (53 unități) și Lodgy (19 unități), care rămân lideri de piață în segmentele lor respective.

Pozițiile de lider al pieței și dezvoltarea fulminantă a companiei confirmă profesionalismul echipei mari și unite Dacia, care muncește în continuare pentru a-și menține locul de frunte pe piața auto din Moldova.

Vă mulțumim că alegeți Dacia!

P.

Test Drive: Dacia Duster Techroad 1.3 TCe cu 150 de cai putere

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/