Ford Mustang GT Sedan! Iată cum ar putea arăta o astfel de maşină

A şasea generaţie a coupeului Ford Mustang recent a fost actualizată şi pe neprins de veste s-a transformat într-un sedan sau mai bine spus într-un coupe cu patru uşi.

Vezi şi: (foto) Premieră: Ford Mustang Convertible facelift

Graficianul cunoscut sub pseudonimul X-Tomi Design din nou poate fi apreciat pentru creaţiile sale. Acesta şi-a imaginat cum ar putea arăta noul Ford Mustang într-o altă caroserie decât cea coupe şi cabrio.

Ideea nu este deloc rea, pentru că o astfel de maşină ar putea lupta cu nişte concurenţi precum noua Kia Stinger sau acelaşi Dodge Charger.

Vezi şi: (foto) 20 maşini care puţin probabil sau niciodată nu vor fi făcute în caroserie pick-up sau ute

Cândva, cele mai celebre modele din gama Ford, atât coupeuri, cât şi decapotabile, erau înrudite cu sedanurile mărcii. Maşinile Mustang de primă generaţie erau construite pe aceeaşi platformă cu cea a lui Ford Falcon.

Ulterior, la baza celei de-a treia generaţie Mustang, produsă între anii 1979–1993, la fel a stat un şasiu preluat de la modele practice cu patru sau cinci uşi.

În prezent sunt populare coupeurile cu patru uşi, dar şi fastback-urile premium, care îşi au inspiraţia din maşinile cu două uşi. Printre altele, amintim că în spaţiul virtual circulă o informaţie precum că Mercedes ar pregăti o variantă cu patru uşi a lui AMG GT, pe care îl va trimite pe frontul de luptă cu Porsche Panamera.

Vezi şi: (foto) Mercedes-AMG GT4 se va bate direct cu Porsche Panamera

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/