(foto/video) Accident grav pe traseul M2. Un şofer a decedat după ce a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat

Astăzi, în jurul orei 12:40, poliția a fost sesizată despre producerea unui accident rutier grav în apropierea localității Cișmea din raionul Orhei, pe traseul naţional M2. Există din nefericire un deces înregistrat.

Preliminar, oamenii legii au stabilit că un bărbat de 52 de ani, locuitor al raionului Telenești, conducând un Volkswagen T5 cu o remorcă ce fusese încărcată cu materiale de construcție, în timpul deplasării din direcția mun. Orhei ar fi pierdut controlul volanului.

Ieșind pe contrasens a lovit cu partea laterală dreapta un SEAT condus de un tânăr de 21 de ani. În rezultatul impactului VW-ul s-a răsturnat pe traseu, iar SEAT-ul a fost proiectat pe acostament.

Bărbatul de 52 de ani a decedat la fața locului, iar tânărul de 21 de ani și pasagerul acestuia au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Raional Orhei cu diverse traumatisme.

Polițiștii desfășoară în continuare investigații și cercetări ce se impun în scopul stabilirii tuturor circumstanțelor cazului producerii accidentului.

https://www.facebook.com/Ivan.Georgievich.777/videos/212817380794552

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/