(foto) Autoritățile din România au sechestrat un Lamborghini Aventador. Cu cât este scos la vânzare

Din când în când, autoritățile diferitor state sechestrează bunuri deosebit de scumpe de la oameni care încalcă legea și ajung în spatele gratiilor. De obicei, acestea sunt arestate din cauza provenienței ilegale a banilor, iar astfel, dacă procurorii pot demonstra acest lucru, bunurile sunt ulterior vândute la licitație.

Este și cazul unui Lamborghini Aventador produs în anul 2014 și care a fost sechestrat de la un interlop din orașul Galați, învinuit în cadrul unei anchete legată de o grupare de traficanți de carne vie și proxenetism. Mașina sportivă a fost procurată de către acesta pentru iubita sa, însă procurorii de la Combaterea Criminalităţii Organizate sunt de părere că această mașină a fost procurată din bani proveniți ilegal.

Exemplarul are la bord 54.000 de kilometri, este într-o stare impecabilă și dispune de un motor V12 de 6.5 litri care produce 700 de cai putere. Datorită tracțiunii integrale demarajele 0-100 km/h durează doar 2.9 secunde, în timp ce viteza maximă trece ajunge liber la 350 de km/h.

Pentru a asigura și opriri rapide, roadster-ul este dotat și cu mecanisme de frânare carbo-ceramice.

Trecând la prețul de vânzare a mașinii, Agenția de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a stabilit unul de pornire de 794.500 RON sau 163.000 de euro.

De altfel, prețul este destul de interesant din moment ce, cel mai ieftin Aventador de pe mobile.de pornește de la 205.000 de euro.

Cmentariile sunt închise