(foto) Chişinău: Un şofer a rămas cu maşina avariată şi fără motor de la o luni

Un accident de circulaţie cu implicarea unui automobil de model BMW Seria 5 şi a unui autocamion DAF se numără printre primele care au deschis săptămâna incidentelor în trafic. Acesta a fost înregistrat la ora 5 dimineaţa pe strada Calea Ghidighici.

Cele două autovehicule au intrat în contact în circumstanțe deocamdată necunoscute de poliţie, însă impactul a fost atât de puternic încât sedanului negru i-a zburat chiar şi motorul din compartimentul de sub capotă. Şoferul care va fi găsit vinovat în această situaţie riscă amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare.

Potrivit datelor poliţiei, care ne-au fost comunicate de ofiţerul de presă al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău Svetlana Scripnic, la volanul BMW-ului se afla un bărbat de 39 de ani, în timp ce autocamionul era condus de un bărbat în vârstă de 61 ani. Primului i-au fost prelevate probe biologice la IMSP Institutul de Medicină Urgentă pentru a fi stabilită prezența și gradul stării de ebrietate. Dacă se va constata ca acesta conducea mijlocul de transport în stare de ebrietate atunci mai riscă şi dosar penal.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise