(foto) CNA se laudă că a pus sechestru pe un Range Rover de peste 2.7 milioane de lei! Cât costă în realitate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Agenția de Recuperare a Bunurilor Infracționale (ARBI) a CNA a publicat astăzi un nou comunicat de presă prin care se laudă că a aplicat sechestre peste mai multe bunuri în baza delegațiilor Procuraturii Anticorupție și Serviciului Vamal, iar printre acestea atrage atenția un SUV de lux.

Este vorba despre un cunoscut Range Rover SVAutobiography LWB, care era în posesia unui controversat ex-deputat român extrădat în România. Însă mai interesantă îi este valoarea la care a fost estimat de experţi: potrivit celor de la ARBI maşina ar costa peste 2.7 milioane de lei, echivalentul a peste 135.000 de euro!

Adevărul este că un astfel de automobil produs între anii 2015-2018 nu mai are cum să coste atât! Luând în calcul devalorizarea rapidă, vârsta, dar şi faptul că este second hand, valoarea sa reală pe piaţă ar fi de maximum 80.000 de euro şi cu niciunul în plus!

Mai mult, în Marea Britanie, ţara de origine, modelul se poate găsi rulat, chiar de la dealer oficial, pentru o sumă mai mică cu aproape 10.000 de euro.

Şi ar mai exista în context o întrebare, la care deocamdată nu există un răspuns: cum poate să coste peste 2.7 milioane de lei dacă îi lipsesc roţile cu jantele forjate originale? Apropo, unde sunt ele?🙂

Cmentariile sunt închise