(foto) Cum a fost în prima zi de AutoFest la Castel MIMI! Oaspeții sunt așteptați și astăzi

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Prima zi de AutoFest la Castel MIMI s-a încheiat! Dar între timp ce așteptăm vizitatorii care şi-au planificat să vină în cea de-a doua, iată că vă putem arăta câteva fotografii din prima zi de eveniment.

Apropo, în cazul în care ați dori să ne vizitați astăzi, vă anunțăm că evenimentul începe de la orele 15, iar biletele pot fi cumpărate de pe iTicket sau direct de la recepția Castel MIMI.

Am fost impresionați de numărul de vizitatori care ne-au onorat cu prezența în prima zi de eveniment. Chiar dacă în primele ore soarele bătea mai puternic, oamenii au avut posibilitatea să se ascundă la umbră în pavilionul Porsche unde stăteau trei frumuseți 911 (caroserie 964).

Nu uităm și de GT-urile germanilor de la Porsche care au fost prezente într-un număr de tocmai cinci exemplare – GT2 RS, GT4, GT4 RS, GT3, GT3 Touring.

Și tehnica partenerilor de la Motoland a atras privirile vizitatorilor. Copiii, dar și maturii, au avut ocazia să urce pe ATV-uri, motociclete și chiar în buggy-urile expuse la eveniment.

Păcat doar că nimeni nu a avut curajul să urce pe jet-urile de apă pe care le-am amplasat în havuz!😅

Un interes sporit printre vizitatori au fost și tururile prin castel. Toţi știau că noi am ascuns o mașină și în beciul de la MIMI, astfel că fiecare tur s-a bucurat de un interes sporit din partea iubitorilor de mașini.

Apropo, modelele de epocă a celor de la Mercedes-Benz s-au bucurat și ele de o mare popularitate.

Nu am uitat nici de producătorii americani! Acest Corvette dintr-o ediţie limitată a fost foarte popular printre vizitatori. Însă în prima zi, o altă mașină americană a fost cea mai votată de public în cadrul Concursului de Eleganță.

În cazul în care doriți să vedeți frumusețile expuse la AutoFest de la Castel MIMI, vă invităm și pe voi astăzi la Bulboaca. Amintim că biletele pot fi procurate de pe iTicket sau direct de la recepția Castel MIMI!

Ne vedem acolo!

Cmentariile sunt închise