(foto) Cum un BMW X6 a fost desfăcut peste noapte. Proprietarul: “Parcă au lucrat mecanici din Formula 1”

În curtea unui bloc dintr-o regiune a Moscovei, un proprietar de BMW X6 a avut ghinionul să fie victima unor răufăcători care i-au prădat SUV-ul coupe. A doua zi dimineaţă, bărbatul şi-a găsit proprietatea doar sub forma unei caroserii goale pe şasiu, şi acesta din urmă nu pe roţi.

Potrivit informaţiilor, cei care au făcut asta au avut nevoie de doar câteva ore pe timp de noapte, după care s-au făcut nevăzuţi. “Parcă au lucrat mecanici dintr-o echipă de Formula 1”, a comentat autorul imaginilor, care le-a distribuit în spaţiul virtual.

Acolo, internauţii au remarcat că “totul este prea curat făcut” şi s-au mai mirat de cât de liniştit s-au mişcat infractorii. Imaginile arată cum hoții au deșurubat cu atenție totul, fără a rupe sau a tăia nimic. Cablajele au fost decuplate “frumos”, rămânând intacte.

În caz că profesioniştii vor fi prinşi aceştia ar risca oricum o pedeapsă mai blândă. Dacă ar fi furat maşina întreagă atunci acţiunea cade sub incidența unui alt articol din Codul Penal.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(foto/video) “L-au dezbrăcat până la oase”. Un Land Cruiser, dezasamblat de hoţi timp de o noapte

https://autoblog.md/foto-fara-mila-cum-au-lasat-niste-hoti-un-coupe-mercedes-amg-c-63-dupa-ce-au-furat-toate-rotile/

(video) SUA: Un grup de hoţi au furat roţi în valoare de 120000 de dolari în doar o oră

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/