(foto) Dar revizie tehnică are? Fiţi atenţi la acest pericol cu roţi şi numere de Bălţi

Am relatat aici, pe blog, despre mai multe accidente rutiere care s-au întâmplat pe timp de noapte sau vizibilitate redusă, din cauză că unii participanţi la trafic nu puteau fi bine văzuţi sau în genere observaţi.

În unele cazuri au avut loc coliziuni pentru că vehiculele nu respectau normele tehnice elementare, aveau corpuri luminoase defecte sau nu aveau nici măcar vreun element reflectorizant, în ultimul caz fiind mai mult cu gândul la căruţaşi şi căruţe.

Un real pericol cu roţi a fost surprins de curând pe un traseu din Moldova. Un autovehicul trăgea o remorcă cu mai multe părţi componente lipsă, printre care stopurile şi respectiv semnalizatoarele de direcţie. De starea anvelopelor din stânga nu mai vorbim. Noroc însă de plăcuţa de înmatriculare care are un strat reflectorizant.

Iar în loc să înlăture neajunsurile, proprietarul şi utilizatorul acestei remorci a găsit ieşire din situaţie prin a scrie cu creta ce nu are, spre atenţia altor conductori auto.

În această situaţie ne întrebăm şi noi: cum a putut trece revizia tehnică, dacă a trecut-o?…

FOTO: facebook.com/mihail.lunganu

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/