(foto) Dovada că un Porsche poate fi util la casă! O Panamera ST din Moldova, surprinsă tractând o remorcă cu materiale de construcții

Proprietarul unui Porsche înmatriculat în Republica Moldova şi-a ales o maşină tocmai potrivită pentru a combina practicabilitatea, sportivitatea şi confortul. Este vorba despre un Porsche Panamera 4 Sport Turismo, un automobil într-o caroserie tip break care poate avea până la cinci locuri pentru pasageri şi un portbagaj voluminos.

Deşi extrem de rar se poate vedea întâmplându-se una ca asta, cu implicarea unui Porsche, omul şi-a pus-o la treabă – la cărat! Maşina cu pricina a fost surprinsă prin Ucraina, tractând o remorcă înmatriculată în ţara vecină. Într-un caz aceasta era goală, iar în altul era plină cu saci cu materiale de construcţie.

Neobişnuită folosire a unui automobil premium care nu costă deloc ieftin, însă dacă are capacitatea, de ce nu?

Ce ţine de acest Porsche Panamera 4 Sport Turismo, aflaţi că este cea mai accesibilă versiune a acestui model şi are sub capotă un motor V6 turbo de 3.0 litri, care produce 330 CP şi 450 Nm de cuplu. Poate fi cuplat la o transmisie manuală sau automată PDK cu opt rapoarte, în timp ce sistemul de tracţiune îi este standard integral. Timpul necesar acceleraţiei de pe loc şi până la 100 de km/h poate varia în dependenţă de cutie între 5.5 şi 5.3 secunde. Viteza maximă urcă până la 259 km/h.

Practicabilitatea este un atu al modelului spre deosebire de o Panamera obişnuită în caroserie liftback. Mulțumită noii forme a spatelui, portbagajul măsoară 520 de litri și poate crește prin rabatarea scaunelor spate până la 1.390 de litri. Cârligul sistemului de remorcare, dacă îl are instalat din uzină, poate fi extins și retras prin apăsarea unui buton. Cu ajutorul acestuia se pot tracta până la 2.2 tone!

Preţul de start pe piaţa noastră pentru acest model, în prezent, cu toate taxele necesare pentru import, este de 99.800 de euro.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Test Drive: Porsche Panamera Sport Turismo Turbo – Premieră

https://autoblog.md/video-un-porsche-panamera-sport-turismo-plimbat-un-tractor-porsche-pe-nurburgring/

(video) Testul practicabilităţii. Vezi cum trei Porsche Panamera au transportat 300 de kg de aur

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/