(foto/video) Dubai: Mașina lui Batman a fost surprinsă într-un depozit. Ce istorie are

Pe internet au fost publicate câteva imagini dintr-un depozit din Dubai. Autorul a reușit să surprindă aici un Batmobil prăfuit de care stăpânul nu își reamintește prea des!

Din informaţii, vehiculul pare să stea de multă vreme în acest depozit. Batmobilul este acoperit în totalitate de praf și nisip. Însă acesta nu este fără de stăpân.

Din câte se pare mașina este scoasă la plimbare foarte rar prin oraș, însă stăpânul acesteia nu pare să o îngrijească prea bine.

Mașina lui Batman pare a fi abandonată

Nu se cunoaște exact dacă acest exemplar este cel condus de Christian Bale prin Gotham City. Pe de altă parte acesta ar putea face din partida de cinci replici construite cu permisiunea deținătorilor de drepturi asupra filmului şi care pot circula pe drumurile publice.

Replicile au fost dotate cu un motor V8 de 5.0 litri preluat de pe Chevrolet Corvette și care produce peste 500 de cai putere. Astfel, Batmobilul este capabil să accelereze până la 250 km/h! Pe lângă motor, mașinile sunt dotate cu roți de 44 inci și un imitator de eșapament reactiv.

Fiecare din cele cinci copii au fost vândute în anul 2014 cu suma de 1.000.000 de dolari SUA.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-un-muscle-car-cu-motor-montat-peste-rotile-spate-ce-masina-conduce-batman-in-noul-film/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/