(foto) În capitală a fost surprinsă o maşină cu plăcuţe de înmatriculare ce conţin două drapele

Viral sau nu, însă astăzi pe o stradă din capitală a fost surprins un SUV marca Jeep care poartă plăcuţe de înmatriculare ce conţin nu unul, ci două drapele! Un şofer a căutat o explicaţie, iar un răspuns l-a primit de la însăşi proprietarul.

Acesta din urmă a spus că şi le-a comandat prin intermediul unui serviciu online ce confecționează plăcuţe personalizate. Ele sunt “puţin interzise”, după cum s-a exprimat posesorul, însă le poartă deja de doi ani şi s-a ales numai cu o avertizare.

Cele originale emise de autorităţile franceze la fel le are, însă purtarea lor nu este obligatorie, deşi există riscul unei amenzi. “Depinde de cine dai”, a spus bărbatul.

Astfel spus, plăcuţele personalizate nu mai sunt o noutate absolută. Anterior am mai postat aici pe blog articole la subiect.

Personal, acum câteva zile am văzut în oglinda retrovizoare şi surprins maşina unui oarecare Ion. Acesta a ieşit din localitatea Lăpuşna din raionul Hînceşti la volanul unui BMW Seria 7 înmatriculat în Belgia. Plăcuţele-i conţineau doar caracterele “VANEA” de culoare roşie.

Depăşirea i-a fost atât de rapidă, încât camera nu a reuşit să se focalizeze bine 🙂

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/