(foto) În nordul țării a fost combinat un motocultor cu un Moskvici 2141. Rezultatul este cel puțin straniu

Moldova este țara contrastelor – asta ne-am dovedit-o cu mai multe ocazii aici pe AutoBlog.MD. Uneori pe drumurile din Moldova putem întâlni automobile tocmai bune să facă parte din colecții auto veritabile, pe când alteori ne pot ieși în cale niște stranietăți rare.

O dovedește și fotografia de mai jos, în care putem vedea un motocultor surprins în localitatea Cunicea din raionul Floreşti, care a fost combinat cu un Moskvici 2141. Scopul pare a fi nevoia de mai mult spațiu interior pentru ca mai mulți membri ai unei familii sau prieteni să-și găsească locul.

De altfel și decizia de a combina cele două ni se pare ușor stranie. Un motocultor nu este cu mult mai ieftin ca un motor pentru Moskvici 2141 și la sigur nu este mai puternic. Deci de ce s-a decis conexiunea lui la caroseria de Moskvici?

Nu prea ne dăm seama cum poate fi încadrat legal acest mijloc de transport, dar la sigur că nu este tocmai legală decizia proprietarului, undei mai pui că siguranţa în caz de accident e practic nulă. Voi ce părere aveți despre acest motocultor care trage din spatele său o caroserie de automobil parțial tăiată?

FOTO: facebook.com/Игорь Буцуляк

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-evolutia-motoblocului-moldovenesc-aparitie-de-senzatie-in-orasul-floresti/

Cmentariile sunt închise