(foto) Incident la Ciocana. Unei maşini i-ar fi cedat frâna în locul de parcare şi a lovit un pieton când a ajuns pe trotuar şi a trecut drumul

(update) Poliția a fost sesizată despre incident la ora 12:25. Doamna lovită are 37 de ani. Proprietarul mașinii – 45 de ani. Motivul pentru care aceasta a pornit din loc nu este clar.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și care ar fi cauza celor întâmplate. În dependenţă de leziunile cu care s-a ales victima va fi luată și o hotărâre conform legislației, ne-a comunicat Natalia Stati, ofiţer de presă a Direcţiei Municipale a Poliţiei Capitalei.


Incident mai neobișnuit, cum rar poate avea loc. Acum câteva minute, în sectorul Ciocana, o maşină fără şofer la volan, a lovit un pieton care se deplasa pe trotuar! Cum s-a putut întâmpla una ca asta?

Potrivit unui martor, unui automobil lăsat într-o parcare din preajmă i-ar fi cedat frâna de mână, ori aceasta nu a fost deloc inclusă, iar la un moment dat s-a pornit de pe loc. Mai curios este faptul că acest smart nu a putut fi oprit de bordura parcării, semn că a prins o viteză destul de mare de când a început să se mişte.

Totodată, din imagini putem vedea că maşina a trecut chiar şi drumul, vorbim aici despre bd. Mircea cel Bătrân, şi nu a intrat în contact cu niciun participant la trafic, fiind la un pas să ajungă pe alee sau chiar să-şi continue mersul înapoi până de cealaltă parte a străzii, dacă nu era să se oprească cu spatele într-un copac.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri medicale persoanei care s-a pomenit în locul şi în momentul cel mai nepotrivit. Poliţia ne-a comunicat că va reveni cu detalii pe caz.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/