(foto) Incredibil! Ce a făcut un rus cu maşina sa după ce a lovit mortal un pieton

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia din regiunea rusă Celiabinsk a reuşit să depisteze un conducător auto, care s-ar face vinovat de producerea unui accident mortal, după aproape o lună de căutări. Tragedia, în care şi-a pierdut viaţa un pieton de 51 de ani, a avut loc în noaptea zilei de 19 septembrie pe autostrada Celiabinsk-Troițk. Şoferul a părăsit atunci locul faptei.

În cadrul investigațiilor s-au studiat imaginile surprinse de mai multe camere de supraveghere şi s-a efectuat un complex de căutare operațională, în cadrul căruia a fost identificat autoturismul Lada Priora implicat în accidentul rutier. Pe baza acestor informaţii s-a depistat şi conducătorul auto, un rezident al districtului Korkinski, născut în anul 1994.

Iar dacă şoferul s-a putut găsi rapid, în cazul automobilului a apărut o problemă. De frică, pentru a ascunde vehiculul după accident, suspectul l-a tăiat în cele mai mici părţi posibile, după care le-a îngropat în pământ pe teritoriul unei case părăsite din aceeași localitate.

Polițiștii au întreprins măsuri pentru a le scoate de acolo, împreună cu plăcuţele de înmatriculare distruse. Cert este că ascunsă a fost doar caroseria maşinii. Celelalte părţi precum motorul sau roţile ar fi fost vândute la piese.

Dacă va fi găsit vinovat tânărul riscă până la 12 ani de închisoare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/