(foto) Kiev: Un telefon lipit cu scotch de un Porsche 911 a pus pe jar autoritățile

0

Un telefon lipit de un Porsche 911 a pus pe jar autoritățile din Kiev. Incidentul s-a întâmplat miercuri, 18 noiembrie, a anunţat Poliţia de Patrulare din capitala ţării vecine pe canalul său de Telegram.

Conform informaţiilor, un localnic a telefonat la serviciul local 102 (la noi 112) şi a comunicat despre un obiect care îi părea suspect. Acesta era lipit de un coupe alb marca Porsche, cu bandă adezivă, de unul dintre stopuri. Maşina era parcată pe strada Stanislavsky.

Iniţial s-a apropiat un echipaj de patrulare, iar membrii acestuia din urmă au decis că e mai bine să se ocupe de asta salvatori şi genişti, motiv pentru care colegii lor au fost solicitaţi de urgenţă la faţa locului.

Între timp s-au mai deplasat în această locaţie şi alte echipaje de patrulare care au avut grijă să restricționeze temporar accesul pietonilor şi circulaţia autovehiculelor pentru siguranța cetățenilor.

Proprietarul mașinii nu a fost de găsit iniţial, însă când a venit la maşină mai târziu a explicat poliţiei că astfel, probabil fosta iubită, i-a returnat cadoul – telefonul mobil. 🙂

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-intamplare-neobisnuita-centrul-parisului-unui-porsche-fost-aruncata-aer-capota/
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata